“Wij zijn uw gesprekspartner, adviseur en coördinator tijdens het ontwerp- en bouwproces van uw verbouw en nieuwbouw plannen. Vanaf uw eerste ideeën tot en met de oplevering. Wij regelen het voor u.” 

 

Verbouw, uitbouw of verbetering

uitbouw achter houtWilt u uit- of verbouwen? In beide gevallen laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn van uw nieuwe bedrijfspand of woning.

Als door een organisatieverandering uw behoefte aan kantoor- of bedrijfsruimte verandert adviseren wij u over een passende oplossing, waarna wij deze ook voor u kunnen uitwerken.

Misschien wilt u een nieuwe badkamer, keuken, wilt u uw woning uitbouwen en uw tuin herinrichten. Of wilt u uw woning renoveren, of zo laten aanpassen dat u er nog jarenlang met plezier kunt blijven wonen.

Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden, adviseren u hierover en selecteren de juiste partijen. Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij voor u het ontwerp, de bouwvoorbereiding en begeleiden wij de uitvoering.

 

Nieuwbouw

Gevel nieuwbouwU wilt nieuw bouwen en heeft uw oog op een kavel laten vallen? Wij adviseren u over de aankoop en bekijken met u de meest optimale bouwmogelijkheden. Met meer dan 20 jaar ervaring kennen wij het ontwerp- en bouwproces als geen ander en weten waar de valkuilen liggen.

Wij zorgen ervoor dat u de scherpste prijs en beste kwaliteit ontvangt. Daarmee verdienen wij onszelf al snel terug. Als u meer informatie wenst over de wijze waarop wij dit verzorgen, neem dan contact op met Solidum. Dit kan telefonisch of via ons reactieformulier.

Als u met Solidum werkt heeft u altijd één aanspreekpunt waarmee u de gehele opdracht samen werkt. Door ketengeïntegreerd te bouwen is het ontwerp- en bouwproces transparant, efficiënt en zeker. Door gebruik te maken van de laatste technieken op het gebied van BIM en LEAN is een kostenbesparing op de bouwkosten van 15% reëel ten opzichte van de traditionele bouwmethode.

U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor een advies, of begeleiding van een deel van uw plannen.

 

Projectmanagement

Wij werken volgens een beproefde project procesmethode. Op deze manier worden de juiste stappen op het juiste moment gezet. U loopt niet het risico dat u later geconfronteerd wordt met onaangename verassingen, of extra kosten waarop u niet gerekend had.

(klik op het plaatje voor een grotere afbeelding)

projectproces+resultaat