Solidum Bouwadvies

Solidum Bouwadvies is een onafhankelijk en professioneel bureau op het gebied van vastgoedadvies, ontwerp en realisatie.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van deskundig en betrouwbaar gekwalificeerde partijen en hebben een ruime ervaring op het gebied van ontwikkelings- en projectmanagement, zodat de juiste partij altijd voor de juiste taak wordt geselecteerd.
Bij Solidum Bouwadvies leveren we u een prettige, professionele en hoogwaardige inzet. We begrijpen het complexe ontwikkel-, ontwerp- en bouwproces. Met onze diensten ondersteunen wij u bij ieder (ver)bouw plan.

Daarnaast beschikken wij over ruime kennis op het gebied van commerciële, financiële, aan- en verkoop, en juridische gerelateerde ‘vastgoed’ vraagstukken.

Wij zijn trots om een betrouwbare partner te zijn, die haar klanten in ieder fase van het bouwproces graag deskundig ondersteund. Of het nu gaat om een eenvoudige verbetering aan uw woonhuis, de verbouwing van een bedrijfshal of de ontwikkeling van bedrijfsmatig onroerend goed.  Wij zijn uitstekend in staat u hierbij te ondersteunen en ontzorgen.

 

Wat doen we

Onze core-business is (bouw)advies, ontwikkeling, ontwerp en realisatie. We geven advies over alle mogelijke vragen op het gebied van vastgoed. Van een nieuwe  ontwikkeling, een herbestemming of verbouwing tot aan de realisatie van nieuw vastgoed. Daarnaast adviseren wij onze klanten bij de aan- en verkoop van uw vastgoed.

We werken enthousiast aan projecten in de profit, non profit en particuliere sector op het gebied van :

  • commercieel vastgoed
  • kantoren
  • gezondheidszorg
  • woningen/appartementen