”Als onafhankelijke partij is het de missie van Solidum Bouwadvies om u met deskundig advies, een optimaal ontwerp en resultaatgericht projectmanagement op een snelle en kosten efficiënte manier door uw keuze-, koop- en bouwproces te helpen.”

 

Solidum Bouwadvies voor Vastgoed Consult

Solidum Bouwadvies adviseert u gedurende het gehele keuze-, aankoop- en bouwproces. Vanaf uw eerste ideeën tot en met de oplevering van uw project. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een kavel, woning of bedrijfspand, Het Nieuwe Werken, een Solidum-Quick-Scan, of om uw wensen op haalbaarheid te beoordelen. Wilt u een strategisch of sleutelcommercieel advies of een concreet bouwadvies, een fantastisch ontwerp, de bouwvoorbereiding of de realisatie uitbesteden? Wij onderzoeken voor u de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen. U ontvangt van ons een duidelijk, helder en resultaatgericht advies. Vanwege onze onafhankelijke positie bent u niet direct gebonden aan een aannemer of architect.

 

Solidum Bouwadvies voor Ontwerp & Realisatie

AI-voorgevel Solidum BouwadviesHet ontwerp, de bouwvoorbereiding en de realisatie van uw plannen nemen wij u graag uit handen. Het projectmanagement wordt vrijwel geheel door ons zelf worden uitgevoerd, maar specialistisch werk wordt uitbesteed aan derden zodat wij zelf een zo efficiënt mogelijke organisatie blijven. Tijdens de werkzaamheden houdt u altijd één aanspreekpunt.

Gedurende een project houden wij voor u stevig de regie in handen, met speciale aandacht voor:

  • de bewaking van de financiële uitgangspuntenplattegrond solidum bouwadvies
  • de kwaliteit van het werk
  • de voortgang van de werkzaamheden
  • de juiste samenwerking tussen betrokken partijen en overheden
  • de juiste informatiestromen

eventueel aangevuld met voor het project specifieke kenmerken.

 

Solidum Bouwadvies voor Aan- en Verkoopbegeleiding

Solidum Bouwadvies ondersteund u in het proces van aan- en verkoop van uw bedrijfspand of woning. U ontvangt van ons een onafhankelijk advies over koop- of verkoopprijs en wij adviseren u over de koop- en verkoopvoorwaarden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Omdat wij niet plaats of regio gebonden zijn kunt u tevens een zoekopdracht bij ons neerleggen. Wij hebben geen ander belang dan u van dienst te zijn.

Wij werken o.a. als Kavelcoach, waarbij we de verkopende partij ondersteunen bij de verkoop van kavels.

 

Onafhankelijk

Wij zijn volkomen onafhankelijk. Wij zijn volkomen transparant in onze werkzaamheden en tarieven. Dit betekent dat wij geen afspraken met aannemers en/of leveranciers maken buiten uw medeweten om.
Door onze onafhankelijke positie kunnen wij 100% uw belangen vertegenwoordigen als klant en opdrachtgever.