Hieronder treft u een overzicht aan van onze meest recente projecten.

U kunt een keuze maken uit de volgende projecten :  Bedrijfspanden   –   Woningen

 


Bedrijfspanden

Huisartsenpratijk en Apotheek
Onderhandeling over de huur(voorwaarden) – Contractvorming – Volledige projectmanagement ontwerp & inrichting huisartsenpraktijk en separate apotheek. 

Herbestemming 14.000 m2 bedrijventerrein
Volledige ontwikkelingstraject van het herbestemmen van een bedrijventerrein van Productie naar Perifere Detailhandel (PDV-Retail). Inclusief ruimtelijke procedures, en huurovereenkomsten zodat project interessant is voor de beleggersmarkt.

Onderzoek naar de haalbaarheid van de nieuwbouw van een gezondheidscentrum met huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapeuten en dagzorg – Onderhandeling grondaankoop.

Verhuur bedrijfsruimte 600 m2
Gefaciliteerd in het opstellen c.q. onderhandelen van de verhuuroverkomst met huurder.

Het actief zoeken naar geschikte huisvesting met de bouwkundige potentie om aan te passen naar specifieke wensen van de opdrachtgever. Adviseren en onderhandeling inzake de aankoop. Tevens gefaciliteerd in onderhandeling en opstellen van een tijdelijke huurovereenkomsten.

Orthodontistenpraktijk te Amsterdam
Zoekopdracht en onderhandeling ten behoeve van  de aankoop van een geschikte huisvesting voor de expansie van de praktijkruimte.

 

 


Woningen

Kavelcoach Linschoten
In opdracht van de gemeente Montfoort begeleiden wij de (potentiele) kopers van alle kavels in het plan ‘Voorvliet’ in Linschoten bij de aankoop en ontwerp van hun woning.

Kavelcoach Montfoort
In opdracht van de gemeente Montfoort begeleiden wij de (potentiele) kopers van alle kavels in het plan ‘Klein Heeswijck’ bij de aankoop en ontwerp van hun woning. Daarnaast bieden wij de begeleiding van de realisatie aan.

Vrijstaande villa Loenen aan de Vecht
In opdracht van een particulier echtpaar is de bouwbegeleiding en het toezicht bij de bouw van hun vrijstaande villa in Loenen aan de Vecht uitgevoerd. Dankzij de inzet van Solidum konden een aantal contractuele onvolkomenheden tijdig ondervangen worden en verliep de uitvoering vlot en naar wens.

Samenvoegen 2-kapper te Laren
In opdracht van makelaar Madeline Lindeman is een schetsontwerp en kostenbegroting gemaakt voor het samenvoegen en opwaarderen van twee woningen tot één riante villa.

Vrijstaande villa Hilversum
In opdracht van particulier echtpaar is een schetsontwerp gemaakt voor een vrijstaande villa in de jaren 30 stijl, met optimaal gebruik van de bestemmingsplanmogelijkheden en ontwerpvoorschriften.

Vrijstaande villa Loosdrechtse Plassen
In opdracht van particulier de bouwbegeleiding verricht voor de bouw van een vrijstaande villa in het moerasgebied langs de Loosdrechtse Plassen.

Verbouwing vrijstaande villa te Nigtevecht
In opdracht van particulier echtpaar de verbouwing voorbereid, inclusief ontwerp, aanbesteding en begeleiding van de uitvoering. 

Woningbouwplan Loosdrechtse plassen
In opdracht van projectontwikkelaar een woningbouwplan ontwikkeld voor 56 appartementen, commerciële ruimten, parkeergarages, horecapaviljoen, havenkantoor en passantenhaven aan de Loosdrechtse Plassen.